fbpx


Baroue

Baroue {bar, une roue}, letterlijk vertaald als een bar op wielen maar zoveel meer dan dat. Met onze cocktailtruck voorzien wij kwalitatieve cocktails, mocktails en gin tonics op jouw trouwfeest. Graag een aperitief aan de kerk, receptie met cocktails of dansfeest met een uitgebreide cocktailbar? Alles kan!

Samen bespreken we alle mogelijkheden en stellen we het ideale menu op voor jouw feest. Van basic tot exclusief, we’ve got it all. Elke cocktail dat we serveren is van hoge kwaliteit, volledig vers en met veel passie gemaakt.

Ben je zelf een cocktailliefhebber en wil je dit graag delen met je gasten op de belangrijkste dag van je leven? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Aangezien we steeds op maat werken, plannen we telkens een kort kennismakingsgesprek in om jullie wensen, verwachtingen en dagindeling te overlopen. Hierna ontvang je een offerte op maat voor jouw trouwfeest.

Stuur een mailtje naar [email protected] of plan rechtstreeks een moment in voor een kennismakingsgesprek in onze digitale agenda: https://calendly.com/baroue/meeting

Meer info en onze flyer vind je op de website www.baroue.be!

Wij staan open voor al jouw bruisende feestideeën.

Locatie

Baroue
Plaggenstraat 12
2400 Mol

Info

Website
https://www.baroue.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 465 08 88 60

Contacteer
Baroue