fbpx


Belle’s DreamDay

Elke bruid heeft een verzameling essentiële oliën nodig om gezond te blijven, gemakkelijk in slaap te vallen en emotioneel sterk te blijven in tijden van stress. Op het moment dat je verloofd bent, heb je een nieuwe identiteit. Nou hallo verloofde, er zijn zoveel grote levensveranderingen en beslissingen aan de gang! Je zult je mentaal, fysiek en emotioneel uitgerust willen voele voor deze achtbaan die voor je ligt”. Vanuit Belle’s DreamDay help en begeleid ik jou hier graag.

Daarnaast ben ik als romantische zieltje (leeuw van horoscoop) al jaren gefascineerd door het “Happily Ever After” concept en wist ik snel dat ik koppels wilde helpen bij het organiseren van de mooiste dag van hun leven.

Ik hou van tradities, zeker rond het trouwgebeuren, maar ik loop ook graag tegen de stroom in. Dus laten we gerust eens gek en creatiefs doen! Bij zo’n grote dag komt er altijd veel bij kijken, waardoor we gemakkelijk iets vergeten, of gestresseerd rondlopen, zodat we uiteindelijk als bruidspaar minder ten volle kunnen genieten van de belangrijkste dag! Als wedding en event planner neem ik graag deze taken van jullie over zodat jullie 100% kunnen genieten.

Locatie

Belle’s DreamDay
Zandvoordeplaats 37 B001
8980 Zandvoorde

Info

Website
https://www.bellesdreamday.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 467 03 92 04

Contacteer
Belle’s DreamDay