fbpx


clear long-stem wine glasses on table

Bubbels & Cognac

Bij Bubbels & Cognac helpen we jou om prachtige herinneringen te maken. We gaan steeds samen op zoek naar een uniek concept dat helemaal past bij jou en de gebeurtenis die je wil vieren!

Bubbels & Cognac dat zijn wij, Laure & Nils. 2 jonge dertigers met een hart voor organiseren maar bovenal ook een hart voor elkaar (goed geraden, wij zijn inderdaad een koppel). En hoewel we beiden zeer verschillend zijn, delen we alle twee een enorme passie voor organiseren en de drive om andere mensen een glimlach op het gezicht te toveren.

Onze waardering voor structuur gekoppeld aan onze creatieve kijk op evenementen zorgde ervoor dat de stap naar weddingplanner voelde als thuiskomen. Dat we jouw trouwfeest met veel passie en verantwoordelijkheidszin tot een waar succes willen maken, daar kan je van op aan!

Waarom kiezen voor Bubbels & Cognac als jouw partner in crime om je huwelijk te organiseren? Als je voor Bubbels & Cognac kiest, kies je voor creativiteit, zorg en opvolging. We gaan samen aan de slag om jullie huwelijk zowel persoonlijk, als binnen budget te maken. Zowel in de aanloop naar, als de dag zelf, staan we steeds paraat om jullie volledig te ontzorgen.

Verder kies je voor: één aanspreekpunt zowel voor als tijdens je huwelijksfeest, een mooi geheel van uitnodiging tot bedanking, opvolging van je budget, een zorgeloze aanloop naar en van de dag zelf.

Laure & Nils

Locatie

Victor Demesmaekerstraat 46
1500 Halle

Info

Website
https://www.bcevents.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 499 19 46 44

Contacteer
Bubbels & Cognac