fbpx


white ceramic dinnerware set

Colliemolenhoeve

Een bijzondere parel in het West-Vlaamse eventlandschap

De Colliemolenhoeve is een volledig gerestaureerd residentieel landhuis. Het is een alleenstaand complex met park, bos en vijver op 4 hectare. Een idyllische locatie, perfect voor koppels die verliefd zijn op de landelijke stijl!

Deze private hoeve beschikt over een prachtige feestzaal en een bed & breakfast. De feestzaal bestaat uit een receptie- en dansruimte met een gezellige bar en een knusse haardhoek. De prachtige orangerie biedt u een panoramisch zicht op het groene domein. De Colliemolenhoeve heeft een zittende capaciteit van 150 personen en een staande capaciteit van 250 personen. Vanaf 2022 wordt op het domein ook een stretchtent aangeboden voor ceremonies en recepties.

Overnachten met de intieme kring en samen van een heerlijk luxeontbijt genieten kan perfect na uw huwelijksfeest. Er zijn maar liefst 7 slaapkamers en een chalet, goed voor een totale slaapgelegenheid voor 17 personen.

Jesse en Julie verzekeren een persoonlijke begeleiding tijdens de voorbereiding van uw huwelijksfeest en uiteraard ook op uw grote dag zelf! Starten doet u met een uitgebreide rondleiding en een kennismakend gesprek. Daaruit zal blijken dat u zelf een eigen formule kan samenstellen, waarbij u kan rekenen op professionele huispartners…

Welkom op de Colliemolenhoeve!

Locatie

Colliemolenhoeve
Colliemolenstraat 40
8840 Staden-Oostnieuwkerke

Info

Website
https://www.colliemolenhoeve.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 496 46 77 60

Contacteer
Colliemolenhoeve