fbpx


Forever Memories

De liefde … zo mooi en samen zien jullie, jullie toekomst tegemoet. Maar eerst is het tijd voor, planning, creativiteit , uitvoering en perfectie. Met deze combinatie wordt jullie dag de mooiste samen met “Forever Memories” als weddingplanner. Een dag om nooit te vergeten, hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Op verschillende manieren bieden wij jullie onze diensten aan. Van een zorgeloze planning, organisatie tot en met jullie dag die vlekkeloos zal verlopen en alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Dit doen wij door te luisteren naar jullie wensen en dromen, voor ieders budget. Want daar staan wij als “Forever Memories” voor. Elk koppel verdient het om een droomhuwelijk te beleven en van elk huwelijk een unieke creatie te maken. Houden jullie liever een ingetogen viering of wensen jullie een spectaculair feest, wat jullie wensen ook zijn, “Forever Memories” zorgt ervoor dat het kan . Wij zorgen er voor dat jullie dag eentje wordt met “Forever Memories”. Waar jullie en jullie gasten nog lang van zullen nagenieten en met veel vreugde nog lang zal over gepraat worden.

Om ieder zijn wensen en budget te kunnen respecteren werken wij met verschillende formules die je hieronder terug vindt. Aarzel niet en neem gerust een kijkje per formule. Zo krijgen jullie een groter beeld van wat wij als weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Daar wij zelf niet graag rond de pot draaien kan je per formule ook steeds onze prijs onderaan terugvinden.

Vragen staat vrij en wij ter jullie beschikking! Hebben jullie na het bekijken van onze formules toch nog vragen of hadden jullie graag meer info over onze diensten verkregen. Denken jullie aan iets extra of net iets minder, alles is bespreekbaar! Neem gerust contact met ons op en wij zullen jullie zo snel mogelijk contacteren en alle vragen beantwoorden.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend! Tijdens dit gesprek leren wij elkaar kennen, krijgen jullie uitgebreide informatie over de formule die jullie wensen. Wordt budget al deels besproken en zal de creativiteit al bovenkomen. Zo krijgen ook wij al een eerste beeld van hoe jullie huwelijksdag er uit kan zien. Na dit gesprek hopen wij jullie overtuigd te hebben om samen met ons “Forever Memories” jullie droomhuwelijk te beleven!

Vrijblijvende kennismakingsgesprekken i.v.m. onze huwelijksformules kunnen online geboekt worden via onze website. Forever Memories verplaatst zich hier graag voor tot bij jullie thuis.

Locatie

Spoorweglei 35
2590 Berlaar

Info

Website
https://www.forevermemories.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 465 07 16 24

Contacteer
Forever Memories