fbpx


Laura’s Sweets&Treats

Welkom bij Laura’s Sweets and Treats

Ik ben Laura, een gepassioneerde bakker en creatieve geest, die haar missie heeft gemaakt om jullie bruiloft onvergetelijk te maken met haar liefdevol lekkers. Als bedenker achter allerlei zoete en liefdevolle creaties, leg ik mijn hart en ziel in het ontwerpen van bruidstaarten die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een waar feest voor de smaakpapillen.

Liefde is alles

Met een unieke aanpak plaats ik jullie stijl en liefdesverhaal in het hart van elk taartontwerp, waarbij mijn eigen persoonlijke touch zorgt voor een betoverend resultaat. Of het nu gaat om klassieke elegantie of een boho chic thema, ik laat haar ‘bloem zweven’ om een taart te creëren die perfect past bij jullie droomhuwelijk. En voor degenen die niet zo taart-minded zijn, bied ik graag alternatieven aan, zodat elk bruidspaar met iets groots kan uitpakken.

Liefdevol lekkers

Maar mijn aanbod gaat verder dan bruidstaarten alleen. Mijn sweetsbuffet is een waar genot voor de gasten, met een overvloed aan keuze aan heerlijke mini-desserts en andere lekkernijen. Elk detail wordt met liefde vormgegeven, waardoor het resultaat zowel visueel als smaakvol indrukwekkend is. Het perfecte einde van jullie dag, waarmee alle gasten samenkomen met dat tikkeltje extra gezelligheid.

En laten we zeker mijn handelsmerk niet vergeten: gepersonaliseerde koekjes. Deze kleine kunstwerkjes op maat zijn niet alleen schattig, maar ook een geweldig aandenken voor de gasten. Of het nu gaat om initialen, een foto, de trouwdatum of een speciaal symbool dat het bruidspaar verbindt, ik breng ideeën tot leven op deze heerlijke en unieke traktaties.

Het zit ‘m in de details

Voor mij draait het allemaal om de details, want ik geloof dat liefde te vinden is in de kleine dingen. Daarom raad ik aan om tijdig een eerste kennismakingsgesprek in te plannen. Op die manier kan ik samen met jullie de zoetste herinneringen creëren voor de mooiste dag van hun leven.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie liefdesverhaal. Ik nodig jullie graag uit voor een persoonlijke ontmoeting, live of via een telefoontje, om samen te brainstormen over hoe haar liefdevol lekkers jullie bruiloft extra bijzonder kan maken. Vier de liefde & het leven, en doe dat met taart & koekjes!

Locatie

Dennengaerdelaan 44
3668 As

Info

Website
https://www.laurassweetsandtreats.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 477 60 98 53

Contacteer
Laura’s Sweets&Treats