fbpx


Moments & More

Wij geloven sterk in ons verhaal om van elk moment een bijzonder moment te maken met jullie persoonlijkheid en onze accenten.

Moments & More

Wat begon als een wild idee is uitgegroeid tot een realisatie van diverse type events. Met reeds 5 jaar ervaring en meer dan 75 huwelijken op de teller kunnen we zeggen dat we spreken uit ervaring. In het begin enkel Stefanie, ‘de master of moments’ maar sinds dit jaar, 2022 ook aangevuld met Celien, onze ‘maker of moments’!

Buiten Stefanie en Celien hebben we ook nog een heel team achter ons staan. Zij werken vooral achter de schermen mee aan de vormgeving van jullie verhaal. Het conceptuele en de uitvoering of finishing touches die liggen in Stefanie’s en Celien hun handen. Jullie zullen dus ‘in the face’ altijd met één van ons te maken krijgen. Al duikt Roel, de man van Stefanie of een aantal andere spilfiguren ook vaak op bij het event zelf als logistieke ondersteuning.
De zomermaanden zijn voor ons ontzettend druk met de effectieve uitvoering van alle eventopdrachten. Het najaar, winter en voorjaar worden dan gebruikt om nog steeds eventopdrachten uit te voeren, stock aan te voeren en grote kuis te houden, heel wat voorbereidingen treffen naar het nieuwe eventseizoen, enz.

Manusje van alles

Vaak krijgen we de vraag: “Wat doen jullie dan concreet?”. Heel moeilijk om daar een antwoord op te geven. Meestal zegen we dan ‘alles…’. En dan wordt er soms raar gekeken. Maar eigenlijk is het echt wel zo. Van de volledige voorbereiding tot de effectieve uitvoering van het concept. Het aanleveren van personeel, het volledig op-en afbouwen van uw locatie en de nodige styling voorzien met en door onze eigen diensten, … Een alles in één concept dat ervoor zorgt dat onze diensten bijzonder dankbaar zijn voor klanten.

Locatie

Moments & More
Callaertstraat 29
9100 Sint-Niklaas

Info

Website
https://momentsandmore.events

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 479 43 35 53

Contacteer
Moments & More