fbpx


Noë

Noë is sinds 1995 het kleurrijkste statement voor vrouwen. Tijdloos Italiaans design met de perfecte pasvorm in meer dan 88 kleuren.

Jouw Noë’s worden ontwikkeld door Italiaanse ontwerpsters. High-end fashion en vakmanschap geven die onmiskenbare tijdloze uitstraling en de perfecte pasvorm.

Jouw prachtige trouwjurk stijl je graag af met de perfecte trouwschoen. Met een goede pasvorm en draagcomfort zodat jij er stralend mee voor de dag gaat komen. Alleen de beste materialen voor jouw schoenen. Het zachte kalfsleer verwerken we zowel aan de buiten- als de binnenzijde voor de comfortabele en perfect fit.

Ieder onderdeel aan jouw schoen is ontwerpen en gemaakt in Italië, dat is het vakmanschap waar wij voor staan. Handgemaakte, eerlijke producten van natuurlijke materialen. Onze binnenzolen hebben een luxe kleurrijke omlijsting, en de aloë-vera-patch geeft een zachte verzorging terwijl je ze draagt. Ons kwaliteitsleer blijft soepel en ademen omdat het door-en-door geverfd is. Zodat je jouw Noë’s ook na je trouwdag nog kunt dragen.

Onze vaste collectie van pumps en enkellaarsjes is verkrijgbaar in verschillende hakhoogtes en in meer dan 88 kleuren. Als je daar niet stralend mee voor de dag gaat komen!

from Noë, with love

Locatie

Verkrijgbaar in België en Nederland.

Info

Website
https://www.noe.shoes

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 416 53 71 26

Contacteer
Noë