fbpx


men's gray suit jacket

Phil’Suits

Een huwelijk, het staat wereldwijd gekend als de mooiste dag van je leven en dan wil je er opperbest uitzien. Volledig uitgedost en met het perfecte kapsel, kan ook een kostuum op maat niet ontbreken. Stel jouw trouwkostuum op maat samen en geniet in alle comfort en zelfvertrouwen van jouw huwelijksdag.

De mooiste dag van jouw leven

Wie wil er nu niet stralen op zijn trouwdag? Met een pak van Phil’Suits geef je jouw look net dat tikkeltje extra. Jouw kostuum is op maat gemaakt en zit bijgevolg als gegoten. Bovendien kan je jouw trouwkostuum ook personaliseren tot in de kleinste details. De naam van jouw geliefde, jullie initialen of een inside-joke, het kan allemaal.

Naast onze bekende kostuums op maat kan je er ook voor kiezen om enkel een hemd op maat te laten maken. Een hemd voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse favoriet. Onze hemden op maat onderscheiden zich door de perfecte pasvormen en kwalitatieve materialen. Kortom, een hemd op maat is een must have in jouw kleerkast.

Phil’Suits gaat verder dan enkel kostuums en kleding op maat. Met de schoenen en lederwaren die ook perfect op jouw lichaam zijn ontworpen maak je jouw outfit helemaal af! Voor zowel heren, dames als kinderen ontwerpen met heel veel stijl en de juiste precisie de ideale schoen. Van luxe kostuumschoenen tot casual, sportieve schoenen. Graag een bijpassende reistas, handtas of riem? Met Phil’Suits ben je gekleed tot in het kleinste detail.

Locatie

Ik kom bij jou thuis langs, in een relaxte sfeer, wanneer het jou past om samen de stoffen en accenten te kiezen voor jouw pak op maat.

Info

Website
https://www.philsuits.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 475 83 40 66

Contacteer
Phil’Suits