fbpx


shallow focus photo of man using black camera

Tvisual

Welkom bij Tvisual

Vind je ook dat het leven als een sneltrein voorbij raast? Voor je het weet zit je in de zetel 5 jaar later, gelukkig getrouwd. Samen denk je terug aan jullie prachtige trouwdag. Oh wat zou je dat graag nog eens herbeleven

We’ve got you!

Tvisual maakt jullie trouwdag onvergetelijk. zij creëren een reportage die je steeds opnieuw kan beleven. Waarin de emoties en gevoelens je meeslepen, terug naar die ene dag…

Bij iedere huwelijksreportage probeert Tvisual een verhaal te vertellen dat uniek en speciaal is voor het koppel. Een video die de oprechte liefde laat zien, niet enkel tussen elkaar maar tussen iedereen die aanwezig is.

Door jarenlange ervaring in de videografie met uiteenlopende projecten, is Tvisual gespecialiseerd om details zo goed mogelijk in beeld te brengen. Net die ene glimlach, die aanraking of dat intiem momentje gaat hen niet onopgemerkt voorbij.

Een goede trouwvideo begint natuurlijk bij kwalitatief filmmateriaal. Tvisual shoot met een RED Digital Cinema camera. Al hun beeldmateriaal leveren zij af in 4K en met de nodige informatie hierrond. Ook beschikken zij over een FPV drone. Drone beelden zijn altijd een leuke extra om de omgeving goed in beeld te brengen.

Diensten

Tvisual is een allround videobedrijf. Naast trouwfilms en huwelijksreportages hebben zij een handvol wereldsterren voor de lens gehad voor videoclips en shoots. Deze ervaring nemen ze mee en zo passen ze zich steeds aan naar jullie wens.

Een klassieke ceremonie of een hip tuinfeest hebben elk hun eigen stijl (filmisch, tijdloos, drama, modern, creatief, …) en charmes. Vanzelfsprekend past Tvisual de manier van filmen en monteren hierop aan.

Als extra diensten bieden ze een tweede cameraman, een drone, multiple angles, creatieve postproductie, day after video, interviews, Lip Sync MusicVideo (clip).​​​​​​​

Over Tvisual

Tom Boonen is the guy behind the camera.

Toen hij op z’n 15e de videowereld instapte was al snel duidelijk dat hij hierin uitblonk. Hij richtte zijn eigen bedrijf op en reisde de wereld rond met zijn camera voor freelance opdrachten. Na 8 jaar lang in de eventsector te werken heeft Tom zich nu ook gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo’s en huwelijksreportages.

But behind every great man there’s an awesome woman.

Charissa Berendsen, echtgenote van Tom, verzorgt alles achter de schermen. Zij houdt zich vooral bezig met klantenrelaties en alles wat hierbij komt kijken. Samen met jullie bekijkt ze wat het best passend is voor jullie trouwdag en overloopt ze de mogelijkheden.

Actief in

In heel België en in het buitenland maakt Tvisual voor jullie de mooiste huwelijksreportage.

Locatie

Tvisual
Dorpsstraat 87
3740 Bilzen

Info

Website
https://www.tvisual.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 483 16 44 06

Contacteer
Tvisual