Nieuws

Als je huwelijk in het water valt: mooie trouwfoto’s bij lelijk weer…

Als we eerlijk zijn, dromen we allemaal van trouwen bij mooi weer. Lekker warm, maar niet té heet, een stralend blauwe hemel met hier en daar een donzig wit wolkje, en een prachtige sterrenregen ’s avonds. Maar helaas: we wonen in België. Dus tenzij je een vlucht naar warmere oorden of een exotisch strand hebt geboekt, is de kans vrij groot dat een regen- of hagelbui de pret komt bederven. Toch hoeft dat helemaal geen ramp te zijn.

Integendeel!

Binnenste buiten of buitenste binnen

De foto’s van het eigenlijke feest worden sowieso vaak binnen gemaakt. Het gebeurt namelijk zelden dat het weer zó goed is dat je de hele nacht buiten kunt vieren. Maar ook voor de portret- en groepsfoto’s overdag zijn er tal van leuke oplossingen. Zo kun je in een tuincentrum of een serre prachtige foto’s maken: veel groen en schitterend licht. Maar ook je favoriete café, de bioscoop waar jullie voor het eerst zoenden, het museum, een oud fabrieksgebouw of zelfs de bibliotheek kunnen erg mooie en originele plaatjes opleveren.

Paraplu’s en regenlaarzen

Heb je toch zin om je buiten te wagen voor je fotoshoot? Laat je dan door een beetje regen, hagel of sneeuw vooral niet tegenhouden! Knalrode, -gele of –groene laarzen zijn een prachtig detail voor je huwelijksfoto’s. Zelfs een dekentje of een groot strandlaken kan al uitkomst bieden. En de keuze aan fotogenieke paraplu’s is zo mogelijk nog groter. Van volledig transparant over felle kleuren tot ware bloemenboekketten: het zijn stuk voor stuk schitterende blikvangers die voor een originele, persoonlijke toets zorgen.

Schuilen op onverwachte plekjes

Soms heb je het echt niet in de hand, en komt een regenbui onaangekondigd. Dan kan het leuk zijn om op een onverwacht plekje te gaan schuilen. Een paviljoen in het park, een oude schuur of de werkplaats van een bevriende garagist zijn misschien niet de plaatsen die het hoogst op je lijstje stonden, maar ze kunnen wél erg mooie foto’s opleveren.

Een beetje nat is ook romantisch

En tot slot nog dit: je kunt je natuurlijk ook gewoon laten natregenen. Want echt waar: een goede fotograaf kan zelfs van een uitgeregend bruidspaar een prachtig portret maken. Niets romantischer immers dan twee mooie mensen die plezier maken, verliefd zijn en zoenen in de stromende regen. Toch?

(Zorg wel voor een grote handdoek en een kopje warme drank achteraf. Want je wil liever niet met koorts in bed moeten blijven de volgende dag!)

Sfeermomenten tijdens Trouw & Trends …


Enkele sfeerbeelden van onze edities in 2017 samengesteld door Ik Film Je!
Wil je er de volgende keer ook bij zijn?
Kijk dan snel op onze pagina ‘Trouw & Trends‘ voor meer info en gratis tickets voor komende edities.

Trouw & Trends voorjaar 2018

Enkele sfeerbeelden van onze edities in 2017 samengesteld door Ik Film Je!Wil je ook een editie meemaken?Surf dan snel naar www.trendytrouwen.be <3

Posted by Trendy Trouwen on Sunday, 14 January 2018

Maak kans op een avondje film…

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Echter ziet haar verloofde in Michal niet de liefde van zijn leven en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.

Bekijk de trailer…

Wedding Experience – Oude Vismijn (Gent)

De Oude Vismijn is een prachtig historisch pand in het centrum van Gent
Om toekomstige trouwkoppels te laten ervaren hoe het zou zijn om in zo een mooi pand te trouwen is er ‘Wedding Experience’.

Tijdens Wedding Experience op vrijdag 13 oktober zal er een huwelijk in scène gezet worden.
De beleving start vanaf de uitnodiging tot en met het dansfeest. Wat kan je allemaal verwachten?

– Na inschrijving, tips en tricks rond de voorbereiding v/h huwelijk…
– Een inspirerende uitnodiging voor Wedding Experience…
– Een receptie met hapjes, drankjes en entertainment…
– Een driegangenmenu met bijhorende wijnen…
– Een voorbeeld van hoe de Oude Vismijn aangekleed kan zijn…
– Kans tot overleg met een huwelijksplanner…
– Mogelijke speeddate met fotograaf, videograaf, bloemist, bruidshuis, make-up artiest, ceremoniewagens, juwelier, reisagent..
– Ook Bruidsmagazine Trendy Trouwen ontvang je op dit unieke en inspiratievol event …
– De avond eindigt met een spetterend dansfeest!
Inschrijven kan via:

www.weddingexperience.be
[email protected]

Wedstrijd – Coverfoto Trendy Trouwen

Dit jaar bepalen jullie welke foto op de cover komt van het nieuwe Trendy Trouwen magazine

Ga naar onze Facebookpagina en reageer welke foto jij de beste vindt.
Maak kans op 1 van de 3 waardebonnen t.w.v. 75 EURO bij onze partners.

Deze winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 1 augustus.