Over Ons

Beste bruidskoppel,

Zwanen staan symbool voor echte liefde. Ze blijven trouw aan hun wederhelft en treuren wanneer ze alleen komen te staan. Maar ook vossen, gieren, stokstaartjes en nog een pak andere dieren hebben deze prachtige gewoonte. Je zou kunnen zeggen dat ze trouwen – ze kiezen een partner voor het leven en bouwen samen een nest of een andere thuis. Zo simpel gaat dat. Tenminste, in het dierenrijk.

Bij ons mensen komt er wat meer bij kijken. Een van de belangrijkste stappen is het vieren van die keuze in de liefde. De keuze voor een levenslang samenzijn. Dat is ook logisch: wie zo’n beslissing neemt, wil dat graag aan de hele wereld laten weten. En hoe kan dat beter dan met een bijzondere ceremonie en een groot feest?

Ook u hebt de stap gezet om samen met uw partner aan een nieuw leven te be- ginnen. Een mooi en rijkgevuld leven met zijn tweeën. Het is dus tijd om te starten met de planning van het perfecte feest. Daar willen wij u graag bij helpen. Het is immers niet zo eenvoudig als een nestje bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En gelukkig maar, want op die manier vindt u vast precies wat u zoekt.

Maar waar te beginnen?

Dit magazine is de ideale start. Wij bieden u een overzicht van alles wat met trouwen te maken heeft. Een vrijzinnige ceremonie of een kerkelijke viering? Een groots feest voor iedereen die u kent of een intiem samenzijn voor uw naaste fa- milie en vrienden? Een indrukwekkende trouwjurk of een sober kleedje? Zelf de regie in handen nemen of een ceremoniemeester inhuren die u bijstaat in alles?

We wensen u veel kijk- en leesplezier en een gelukkig leven samen!
Alvast van harte gefeliciteerd! Alles kan.

Neem uw tijd en geniet van het kiezen. Dat is al de helft van het plezier. De andere helft komt sneller dan u denkt. Binnen enkele weken of maanden. Op het mooiste feest dat u ooit had kunnen dromen.

Philippe Vansteenbrugge