fbpx


Styled shoot:
Cosy Moments

In deze corona-tijden worden we als ondernemers uitgedaagd om creatief om te springen met onze business. Het leek me dus een ideaal moment voor een styled shoot: Cosy Moments.

Cosy Moments brengt ons meteen naar de essentie van de afgelopen maanden. Gezellige momenten in onze ‘bubbel’ en genieten van de kleine dingen. De maatregelen zijn nu eenmaal wat ze zijn en we kunnen er niet om heen. Grote feesten mogen niet doorgaan. Dat zal ook voor de aankomende feestdagen het geval zijn. Een mooi gedekte tafel en lekker eten horen hier zeker bij. Laten we onszelf daarmee verwennen.

Met deze 3 thema’s is er voor elk wat wils. Bij ‘White as snow’ gaan we voor minimalistisch wit met een feestelijke touch. Er werden enkele leuke kaarsenhouders en rendieren toegevoegd van Art-Mosphère. In ‘Rustic Winter’ draait alles om natuurlijke elementen zoals hout, groen en dennenappels. Dit wordt afgewerkt met de warme gloed van kaarsen, een eerder typische tafel voor de feestdagen. Als laatste is er ‘Romantic Grey’ waarin grijs gecombineerd wordt met rode bessen en enkele terracotta-tinten. Er is ook een leuke afwerking voor de gasten met lasercut namen van Battesimo. Elk thema werd voorzien van handmade linnen en servetten. De bijpassende glazen en het gouden bestek maken het plaatje compleet. Deze thema’s worden aangeboden in een Styling Box die je kunt huren. Meer info hierover op de website van Festa of via Instagram/Facebook.

Waar beter kerstsfeer creëren dan in de Steenovenhoeve, een prachtige locatie vol warmte en gezelligheid. Droom even weg bij de adembenemende beelden, genomen door Layla van Eye Catcher Photography.

Huwelijksleveranciers

  • Decoratie: Festa & Bloemen Art-Mosphère
  • Lasercut namen: Battesimo
  • Locatie: Steenovenhoeve
  • Organisatie: Festa
  • Fotograaf: Eye Catcher Photography
  • Huurmateriaal: Festa & Picobello