fbpx


Styled shoot:
Touch of Mint

Met Touch of Mint wil Jolien de wedding industry een frisse wind inblazen. Naast haar voorliefde voor de kleur muntgroen, muntthee én mojito’s, houdt ze van unieke events die haar klanten op het lijf geschreven zijn. Daarom werkt ze op maat en in nauwe samenwerking met haar klant om zo verfrissende realisaties neer te zetten. Het liefst van al te midden van de natuur.

Voor haar styled shoot 1 mei sloeg ze de handen in elkaar met verschillende jonge topondernemers in en rond Brugge. Als buitenlocatie voor de shoot strikte ze de tot de verbeelding sprekende binnentuin van kasteel Lodewijk van Male.

Die locatie slaat als geen ander de brug met de natuur - waar we bij Touch of Mint zoveel waarde aan hechten. De natuur heeft zoveel pracht & praal in zich, dat we dit maar al te graag doortrekken naar onze feestelijke events. We houden van de natuur en proberen deze ook zoveel mogelijk te respecteren door zero waste en duurzaam te werken.

De van nature prachtige locatie werd – dankzij de meubels van Femat – omgetoverd tot een bohémian chic decor. Samen met de betoverende bloemen van ’t Hof ter Velde waanden modellen – en verloofd koppel – Maïté Verhegghen en Dylan Moens zich al snel husband and wife.

Jolien, die haar creativiteit niet alleen in haar stylings maar ook als Make-Up Artist de vrije loop laat, toverde Maïté om van vrouw naar bruid met een stralende en natuurlijke make-uplook. Ook haar haren kregen een bohemian chic touch met een nieuwe versie van de chignon, afgewerkt met fleurige bloemen. De look werd compleet met de prachtige bruidsjurk van Bruidscouture Elena. Ook Dylan voelde zich op en top bruidegom dankzij het duurzame kostuum van Europese makelij, te vinden bij Lost in Pablos.

Op het einde van de shoot was le moment suprême; tijd om de bruidstaart aan te snijden. En die heerlijke – bovendien vegan! – bruidstaart was van niemand minder dan Chez Mariette. Er werd gelachen en genoten.

Om al dit moois op beeld vast te leggen, kon Touch of Mint rekenen op het enthousiasme en creatief brein van fotograaf Dieter Meyns van Geringeld Huwelijksfotografie. Videograaf Alex Janssens ten slotte maakte van de prachtige beelden een memorabele video, die bruidskoppels in spé hopelijk zal doen watertanden en wegdromen van hun unieke trouwfeest.

Smaakt dit naar meer? They’d love to hear from you! Stuur hen een berichtje via de website www.touchofmint.be of rechtstreeks via [email protected].

Let’s make it happen!

Lots of love,
Jolien