fbpx


Art of Flower

Art of Flower maakt er telkens weer een erezaak van om de persoonlijkheid en het karakter van de trouwers in de bloemendecoratie te verwerken. Daarvoor wordt zonder uitzondering gewerkt met seizoensgebonden bloemen. Corsages en bruidsboeketten, autoversiering, zaaldecoratie, tafeldecoratie, alles kan en steeds met dagverse bloemen. Dankzij een nauwe samenwerking met lokale leveranciers zijn zelfs geurende, prachtige tuinrozen mogelijk.

Zoek je een partner voor een volledige bloemenaankleding op de dag van je leven? Neem dan een drietal maanden op voorhand contact op met Stefanie van Art of Flower. Zij geeft je graag professioneel, persoonlijk advies en een gedetailleerde offerte met draaiboek. Uiteraard stemmen we de aankleding zoveel mogelijk af op jouw budget. Afspraken worden altijd gerespecteerd, zodat het bruidspaar achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Enkele weken voor het feest zetten we dan samen de laatste puntjes op de i.

Elk feest is uniek, de bloemendecoratie dus ook. Wie nog snel een boeketje nodig heeft een weekje voor het trouwfeest kan uiteraard ook bij Art of Flower terecht. Stefanie genoot een klassieke opleiding en speelt met heel wat diverse stijlen. Van een klassiek compact gebonden boeket, tot de speelse, lossere boeketten met rozen of eerder excentrieke bloemen zoals Protea’s en andere exoten. Om bij weg te dromen!

Locatie

Broekstraat 81
8790 Waregem

Info

Website
https://www.artofflower.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 56 60 60 55

Contacteer
Art of Flower