fbpx


Atelier Daisy

Atelier Daisy is gespecialiseerd in kalligrafie en ontwerp en laat dit nu voor jullie bruiloft dat tikkeltje extra geven. Wat een magisch gevoel geeft het jou als je je brievenbus opendoet en daarin een handgeschreven envelop ziet liggen met jullie namen in sierlijke letters? Of jouw naam in gouden letters op een plaatskaartje aan de tafel van een diner?

Ik kan zorgen voor de volledige wedding stationery, die daarbij helemaal met de hand geschreven wordt. Denk daarbij aan de enveloppen, naamkaartjes, tafelnummers, welkomstborden enz. Ook kan er gezorgd worden voor digitaal ontwerp voor jullie trouwkaarten, menukaarten, save the dates, enz. Alles kan hierbij naar wens worden aangepast!

Kalligrafie staat voor sierlijkheid en maatwerk en zorgt voor een luxe uitstraling op jullie bruiloft! En daarbij moet niet enkel gedacht worden aan papier, maar ook hout, plexi of andere materialen.

Neem snel contact op om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Ik laat graag jullie Pinterestbord werkelijkheid worden!

Locatie

Reesinghelaan 14
9990 Maldegem

Info

Website
https://www.atelierdaisy.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 472 58 79 79

Contacteer
Atelier Daisy