fbpx


Bruidskledij Cony

Bruidskledij Cony een winkel met meer dan 35 jaar ervaring!  Onze zaak is gelegen in een landelijke omgeving waar je kan parkeren voor de winkel.

In onze winkel kan u een ruim aanbod terugvinden van bruidsjurken in verschillende stijlen. Bent u een bruid met een maatje meer, ook bij ons kan u terecht. Tijdens het passen staan wij u bij met het nodige professionele advies.

Voor elke gelegenheid een passende outfit! Wij hebben een zeer ruime en gevarieerde collectie suite & feestkledij. Ook NIEUW zijn onze eigen creaties die volledig op uw maat gemaakt worden.
Ook voor de bruidegom kan je bij ons terecht voor het aankopen van een klassevol pak of het huren van één van onze huurkostuums.

Alle aanpassingen die nodig zijn om de kledij perfect op jouw aan te passen gebeuren gratis in ons eigen naaiatelier. Na het uitkiezen van de perfecte outfit kan je bij ons allerhande accessoires vinden.

Volg ons op facebook/instagram of bekijk onze website voor opendeurdagen, shows,… Indien u op de hoogte wil gebracht worden, geef via onze website uw e-mail adres door.

Locatie

Bruidskledij Cony
Wingenestraat 8C
9880 Aalter

Info

Website
https://www.cony.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 9 374 65 65

Contacteer
Bruidskledij Cony