fbpx


Chelsy

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd !

Jullie trouwen en laten niets aan het toeval over: De zaal, het eten en de DJ zijn vastgelegd, haar kleed is prachtig, zijn kostuum laatste mode en tiptop in orde, de suite is gekleed, het altaar en de kerk (of de trouwzaal) worden extra versierd, de ceremoniemeester aangesteld, topfoto- en videografen geregeld. Het boeket en de snoepjes voor de bruidskindjes niet vergeten. O ja, teksten en een boekje om ceremonie te volgen…

Het enige wat nu nog ontbreekt is de muziek. De kers op de huwelijkstaart! En hier kunnen wij u perfect helpen om van uw ceremonie een echt onvergetelijk evenement te maken.

Chelsy zingt onder professionele begeleiding op pakkende wijze die liedjes die jullie het meest verbinden met elkaar. Liedjes en muziek die bij jullie thuishoort, of een liedje speciaal voor de mama of de opa. Er zijn zeer vele mogelijkheden. We spelen voor u liedjes of instrumentale stukken uit een heel uitgebreide lijst uit heel uiteenlopende stijlen en artiesten. Met onze jarenlange ervaring weten we heel goed in te spelen op de formules van religieuze of niet religieuze ceremonies en passen ons makkelijk aan elke situatie aan, zelfs onvoorziene. Wij doen altijd weer opnieuw ons uiterste best om op passende wijze telkens een topprestatie neer te zetten om uw ceremonie te doen slagen.

Locatie

Oostrozebekestraat 78
8760 Meulebeke

Info

Website
https://www.chelsy.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 475 92 55 53

Contacteer
Chelsy