fbpx


Chez Vous Catering

Chez Vous Traiteur & Catering biedt u een totale afhaal- en cateringservice aan. U wenst thuis of op locatie gasten te ontvangen voor een diner, een walking diner, koud of warm buffet, barbecue, tuinfeest, receptie, babyborrel, communiefeest, enz. Dan zijn wij uw ideale partner!

U nodigt de gasten uit en wij verzorgen de rest zodat u samen met uw genodigden kan genieten van een schitterend feest. “Chez Vous Catering” verzorgt niet alleen uw maaltijd, maar wij staan ​​ook in voor de bediening, tafelbekleding, tafelversiering, tenten, tafels, stoelen, enz.

Laat u alvast inspireren door ons culinair aanbod op onze site. Naast onze vooropgestelde formules en gerechten kunnen we samen een menu naar uw wens en budget bespreken. Ons team maakt van elk feest een erezaak. Een organisatie schitterende en correcte communicatie, stijlvolle bediening, een decoratieve tafel, enz. dit behoort allemaal tot de passie van ons zaalteam. De passie van ons eigen keukenteam is in het kort vertaald dat een gerecht een streling moet zijn voor het oog en een genot voor de smaak. Wij verzorgen uw feest tot in de kleinste details.

Locatie

Chez Vous Catering
Groenstraat 266 c
9041 Oostakker

Info

Website
https://chezvouscatering.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 498 52 37 92

Contacteer
Chez Vous Catering