fbpx


Coeur Catering

Al meer dan 20 jaar drukt Coeur Catering we met veel enthousiasme onze stempel op de cateringwereld in binnen- en buitenland en dat met een team van om en bij de 40 vaste, gedreven en professionele medewerkers met als baseline “Happy People Make Great Food“.

Coeur Catering is al jarenlang de exclusieve cateringpartner van Film Fest Gent, Gent Jazz en het Festival van Vlaanderen. In 2010 lanceerde het Rooftop Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – een gegeerde trouwlocatie doorheen het jaar. Sinds 2019 is het de exclusieve cateraar verbonden aan het prestigieuze Muziekcentrum De Bijloke en het Stadsmuseum Gent en uitbater van STAMcafé.

Daarnaast ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België en ver daarbuiten. En toch hoeft u zich niet te binden aan een vaste locatie aangezien we even goed en waar dan ook een mobiele unit kunnen voorzien.

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Ze koken met liefde voor het product en oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. En dat steeds op de meest duurzame manier.

Meer informatie kan u vinden op de website en sociale media. Laat u inspireren door de sfeerbeelden genomen tijdens onze huwelijksfeesten, de beste recepten die ze graag met u delen op hun blog en de verhalen over alle culinaire uitdagingen die ze dag in dag uit aangaan.

Locatie

Coeur Catering
Molenwalstraat 25
9030 Mariakerke

Info

Website
https://www.coeurcatering.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 9 277 92 72

Contacteer
Coeur Catering