fbpx


Con Mio

Ik ben Stéphanie, 33 jaar en getrouwd met Sébastien. Samen hebben we een dochter Gabrielle. Ik hou van het creëren van een beleving waarbij liefde voor elkaar centraal staat. Mijn motto is “Doing things from the heart or not at all”. Als project manager bij Estée Lauder, LVMH, Concept Fashion en Claudia Sträter organiseerde ik jarenlang high end events voor klanten, lanceringen, teambuildings, charity, etc.

Maar mijn echte passie voor styling, romantische settings en happiness werd aangewakkerd door mijn eigen droomhuwelijk te organiseren in Tarragona, Spanje. Daarom besloot ik na de Covid periode om mijn eigen event bureau op te starten, met focus op huwelijksfeesten. Ik begeleid elk koppel persoonlijk doorheen het avontuur, waarbij jullie volop kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Een professionele weddingplanner zorgt voor een zorgeloos en gerust gemoed, met een feest dat tot in de kleinste details is gepland en georganiseerd. Maar niet elke weddingplanner is dezelfde. Daarom gaan we tijdens een intake gesprek steeds op zoek naar de juiste match.

Wat kan je van mij verwachten?

  • Als event professional volg ik de nieuwste trends en evoluties op de voet
  • Unieke locaties: ik verken continu “hidden gems”, die perfect aansluiten bij jullie persoonlijkheid
  • Als echte foodie, ga ik op zoek naar smaakvolle verrassingen met een eigen twist
  • Oog voor detail, met een scherp gevoel voor stijl en design
  • Een persoonlijke touch, voor een unieke belevenis
  • Hospitality en WOW gevoel

Wat betekent “Events of Happiness” voor ons?

Bij Con Mio begrijpen we dat elk evenement een speciale betekenis heeft en streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We onderscheiden ons door onze aandacht voor detail en onze toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. We besteden veel tijd aan het begrijpen van de wensen en behoeften van onze klanten en zorgen ervoor dat elk aspect van het evenement zorgvuldig wordt gepland en georganiseerd. Van de locatiekeuze en thematische decoratie tot de selectie van culinaire verrassingen en entertainment, we streven naar perfectie in elk detail.

Locatie

Rue des Tanneurs
7730 Estaimbourg

Info

Website
https://con-mio.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 496 81 05 41

Contacteer
Con Mio