fbpx


D & A

D & A is een drukkerij die vooral gespecialiseerd is in gelegenheidsdrukwerk (huwelijk, geboorte, communie…). Wij gaan samen met u als trouwkoppel op zoek naar het drukwerk dat het beste bij u en uw ‘mooiste moment’ past. Door de ruime keuze aan save the datekaarten, change the datekaarten, uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes, tafelkaarten, misboekjes en bedankingskaarten is er voor ieder wat wils.

Vindt u in onze collectie toch nog niet wat u zoekt of hebt u een specifiek thema in gedachten? We houden van creatieve uitdagingen, dus uw eigen ideeën zijn zeker welkom. Door deze persoonlijke aanpak krijgt u altijd een origineel pakket.

Bij het opmaken van de tekst van uw drukwerk staan wij u met raad en daad bij. Wij voorzien u van teksten, lettertypes,…indien u dat wenst. U geeft ons uw voorkeuren door en wij maken op basis hiervan een proefdruk.

Als drukker zijn wij gevestigd in Beveren, waar u in onze winkel op afspraak kan langskomen. Lukt dat niet, geen probleem, alles kan ook vanop afstand geregeld worden via onze webshop en social media.

Locatie

D & A
Moretusstraat 10
9120 Beveren

Info

Website
https://www.d-en-a.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 473 88 38 99

Contacteer
D & A