fbpx


De feestnanny

Hallo! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Alvast proficiat.

Hebben jullie al een idee wat jullie met de kindjes gaan doen? Wel of niet uitnodigen, wel of geen kinderanimatie? Wij begrijpen als geen ander wat voor dilemma dit is. Jullie willen heel graag iedereen erbij maar aan de andere kant zie je die vuile handjes, snoetjes en pampertjes toch ook weer niet zo zitten.

Je wil toch ook wel eens goed kunnen dansen met jouw beste vriendin, zus,… maar zal dat wel lukken als ze haar kindjes meebrengt? Zouden ze wel komen als de kindjes niet welkom zijn? Wel.. wij hebben misschien voor jullie wel DE oplossing.

Hebben jullie de mogelijkheid om een apart hoekje, kamertje, zaaltje, stukje tuin bij mooi weer, … te voorzien? Fantastisch dan! Dan hoeven jullie ons enkel maar te contacteren, te kiezen wat jullie willen, de boeking te bevestigen als alles naar wens is en wij doen de rest!

Gedaan met nadenken over de kindjes, gedaan met plannen welk speelgoed je zal meebrengen, gedaan met je schuldig te voelen omdat het een adults only party is, enz. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat, wij kunnen werken naar wens EN budget en wij blijven aanpassen tot het voor jullie perfect is en dit alles met heel veel plezier!

Bij ons heb je een zeer ruime keuze! Van springkastelen tot workshops, een prinses of superheld, grime of (gepersonaliseerde) tattoos, dansen of racen. Wil je hierbij ook nog graag een mooie aankleding? Wij beschikken ook over lightcones, candybar, ballondecoratie, enz. Je mag uiteraard ook kiezen voor een andere firma voor de decoratie, wij passen ons zeer graag aan naar jullie wensen.

Je kan bij ons ook terecht voor het huren van een wit springkasteel of een verhuurpakket voor huwelijken. Dit bestaat uit witte softplay, pastelkleurige XL blokken, mega jenga, houten 4 op een rij.

Elk pakketje kan steeds worden aangepast naar wens!

Locatie

De feestnanny
Wiekevorstseweg 14
2200 Morkhoven

Info

Website
https://www.feestnanny.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 476 71 81 92

Contacteer
De feestnanny