fbpx


De Maeyer Ceremoniekostuums

Mijn naam is Eva De Maeyer,  stichter en eigenaar van het Retouchken . Al van jonge leeftijd was ik gefascineerd door kleding en mode. Mijn opleiding was dan ook snel beslist. Mode maatkleding dames op de technische Berkenboom Instituut te Sint Niklaas. Tijdens die opleiding kwam ik voor mijn stage terecht in een retoucheer bedrijf.

Het beviel me daar zo goed dat mijn interesse alleen maar opwakkerde. Na dit specialistiejaar ben ik een jaar herenmode gaan studeren in Antwerpen. Na de mijn examens kon ik eindelijk aan men droom beginnen.

In juli 2005 waren alle knopen doorgehakt en ging het Retouchken officieel van start. Nu 13 jaar later is het Retouchken al vergroot en uitgebreid. Ondertussen voorzien we onze klanten, naast kleding, ook van de mooiste gordijnen en interieur artikelen.

Op 18 november 2016 nam ik de verhuur van Ceremoniekleding De Prijcker over. Zo ontstond ‘De Maeyer Ceremoniekostuums’. Bent u op zoek naar een kostuum dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ontelbaar tevreden klanten en veel interesse in mijn werk is dit een droom die werkelijkheid werd.

Locatie

De Maeyer Ceremoniekostuums
Wegvoeringsstraat 120
9100 Sint-Niklaas

Info

Website
https://www.demaeyer-ceremoniekostuums.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 474 24 98 85

Contacteer
De Maeyer Ceremoniekostuums