fbpx


De Sutter Photobooth

Het principe van de fotobooth is dit van een fotohokje, maar dan zonder het hokje. Jullie gasten staan of gaan zitten voor de fotobooth en nemen 3 foto’s van zichzelf. Het fotostrookje komt meteen uit het toestel. (Als deze optie werd gekozen.)

Bovenaan staan de foto’s van jullie gasten, met er onder een gepersonaliseerde boodschap. Dit kan een fotootje van jullie als trouwers met jullie trouwdatum en een bedankingsboodschap zijn, maar dat kan ook jouw logo van jouw bedrijf zijn.

Bovendien krijgen jullie achteraf alle foto’s in digitale vorm. Zo kan je zelf nog een mooi foto-album samenstellen of deze gebruiken voor marketing-doeleinden op sociale media.

De fotobooth wordt geleverd met een setje stijlvolle ‘props’ : toffe attributen zoals een brilletje, hippe snorren, rode lippen, een hartje, hoedje, enz… Uiteraard mag je ook eigen accessoires toevoegen voor nog meer plezier! De fotoboot wordt steeds geleverd met een feestelijke achtergrond en de nodige aankleding.

De fotobooth is gebouwd met een professionele spiegelreflexcamera, te herkennen aan het ‘grote’ gat boven het scherm. Daardoor zijn de foto’s van hoge kwaliteit. Geen webcams met een lage resolutie maar echte foto’s dus! Fotozuilen met webcams kan je herkennen het kleine gaatje boven het scherm. Kwaliteit en robustheid ten top.

De photobooth is verstelbaar in 2 hoogtes, deze kan dus voor staand of zittend gebruik worden opgezet, ofwel voor volwassen en kids! We werken met 3 formules. Van basic tot full option, altijd topkwaliteit.

Locatie

Fonteinstraat 23
9290 Uitbergen

Info

Website
https://www.desutterphotography.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 486 79 08 02

Contacteer
De Sutter Photobooth