fbpx


Disco Cooldown

Door een jarenlange ervaring zijn huwelijksfeesten een specialiteit geworden. Er wordt veel belang gehecht aan kwaliteit en een prima service en elk huwelijksfeest wordt tot in de puntjes voorbereid.

Allereerst is er de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek, waarin een eventuele samenwerking wordt besproken en wat de gebruikelijke werkwijze is deze dag.

Wanneer wordt besloten om de samenwerking aan te gaan wordt hiervan een overeenkomst opgemaakt, die zekerheid biedt dat jullie zich over het muzikale gedeelte geen verdere zorgen meer hoeven te maken.
Doordat meerdere koppels wensen om een eigen touch aan het dansfeest te geven wordt in de week van het huwelijksfeest alles uitvoerig besproken in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek geef ik heel wat tips, wordt er een avondplanning opgemaakt, en komen alle muziekkeuzes en wensen aan bod.
Met mijn ervaring en jullie voorkeuren stellen we een onvergetelijk dansfeest samen die jullie precies voor ogen hebben.

We beschikken over de ideale formule om uw huwelijksfeest te doen slagen en elke genodigde op de dansvloer te krijgen, jong en oud.

Er wordt op elk huwelijksfeest een uitgebreide professionele geluids- en lichtinstallatie geplaatst. De discobar is een modern meubel in LED verlichting en oogt heel mooi voor de genodigden alsook voor de foto’s die genomen worden tijdens het dansfeest.

Locatie

Disco Cooldown
Karnemelkstraat 10
8750 Zwevezele

Info

Website
https://www.disco-cooldown.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 497 14 28 09

Contacteer
Disco Cooldown