fbpx


Domein De Lissewal

Een prachtig feest zoals een trouwfeest vraagt om een uitzonderlijke locatie. De Lissewal is zo’n locatie. Bovendien vinden wij uw feest zo belangrijk dat de hele infrastructuur en het voltallige team tot uw beschikking staat. Enkel uw feest krijgt op deze speciale dag onze aandacht.

De eigentijdse feestzaal met kasteelallures heeft een interieur een passende setting vormt voor uw feest. Hier kunnen tot 300 gasten dineren en deelnemen aan het dansfeest. Voor de receptie kunnen wij tot 450 gasten ontvangen. In functie van uw feest en uw gasten kunt u ook van onze andere zalen gebruikmaken. Zo kunt ’s middags een lichte lunch nemen in Restaurant Reveillon of de Orangerie. De sfeervolle tuin met aangenaam terras vormt uiteraard de perfecte setting voor een geslaagde receptie bij mooi weer.

Even ontsnappen aan de drukte? Even wat opfrissen? Dan komt een kamer of suite in Hotel De Lissewal van pas. Vlakbij en o zo handig dat u na het feest niet meer naar huis hoeft te rijden. ’s Morgens staat u in alle rust op en schuift u lekker lui die voetjes onder onze ontbijttafel.

Elk trouwfeest is anders, want uw wensen zijn uniek. Weet dat wij u maar al te graag zouden ontvangen om uw huwelijksfeest op maat en tot in de puntjes te verzorgen.

Locatie

Domein De Lissewal
Bolle Meersstraat 28
8906 Elverdinge

Info

Website
https://lissewal.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 57 38 84 94

Contacteer
Domein De Lissewal