fbpx


Duqué & Esch Tailors

Al vanaf mijn jonge jaren bezig met mode en zo was de stap naar maatwerk dan ook snel gemaakt. Ik hoop dat ik mijn ambacht en passie met u mag delen.

Als personal tailor kom ik op locatie voor het adviseren, samenstellen en opmeten van uw persoonlijke kledingstuk. Dit kan bijvoorbeeld een zakelijk of juist een trouwkostuum zijn. Maar ook blazers, overhemden, chino’s, jeans en schoenen kunt u bij mij samenstellen. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Kortom wanneer het u het beste uitkomt.

Eerst gaan we kijken hoe vaak en voor welk doeleinde u dit kledingstuk gaat dragen, vervolgens geef ik advies over wat voor kleur, model en samenstelling van de stof hierbij het best zal zijn. U kunt kiezen uit meer dan 7000 stoffen en ruime keuze in voering, garens en knopen. Wilt u uw initialen of misschien een trouwdatum in de voering van uw blazer, een contrasterende kleur knoopsgat of stiksel, alles is mogelijk!

De stof die wordt gekozen bepaald de prijs, deze bespreek ik meteen na het uitzoeken zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna meet ik uw lichaamsmaten op en met behulp van een pasmodel gaan we naar de gevoelsmaten kijken. Daarbij kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Alle patronen bewaar ik voor u zodat u de volgende keer alleen maar uw kledingstuk hoeft samen te stellen.

Locatie

Zonhoekstraat 115
3910 Pelt

Info

Website
https://duque-esch.be

E-mailadres
[email protected]
[email protected]

Telefoonnummer
+32 479 47 21 52

Contacteer
Duqué & Esch Tailors