fbpx


Fire Sparks

Can’t wait to meet you!

Mijn naam is Marloes en met Fire Sparks maak ik mijn droom waar om als ceremoniespreker & storyteller bij te dragen aan belangrijke momenten in jouw leven, en dit met liefdevolle woorden, een warme stem en een zachte glimlach.

Ik ontzorg jullie graag van A tot Z met volle “goesting”, waarbij jullie steeds kunnen rekenen op mijn bruisende positieve energie alsook op een gezonde portie humor.

Uniek & persoonlijk

Mijn aanpak is uiterst persoonlijk: ik luister aandachtig naar jullie en vertrek telkens opnieuw vanaf een blanco blad.

Het is mijn missie om jullie unieke verhaal alle eer aan te doen op een manier die helemaal bij jullie past, zodat we samen met de mensen die jullie het nauwst aan het hart liggen een magisch moment beleven met een lach en een traan. En dan heb ik het wel over tranen van geluk natuurlijk!

Gedeeld geluk

Of jullie nu in het huwelijksbootje stappen, jullie jarenlange liefde willen huldigen met een hernieuwing van jullie geloften, een geboorte of een groeifeest willen vieren, mijn oren zijn gespitst en mijn hart staat open om me volledig onder te dompelen in jullie unieke verhaal en om daarmee aan de slag te gaan zodat we samen een onvergetelijk moment kunnen beleven.

Vragen? Kriebels? Een datum geprikt?
Contacteer me voor een eerste kennismaking!

Liefs,
Marloes

Locatie

Regio: Deinze

Info

Website
https://www.firesparks.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 491 15 48 82

Contacteer
Fire Sparks