fbpx


Floreer

Floreer is een bloemenatelier waar bloemwerk op maat gemaakt wordt en waar kwaliteit & duurzaamheid hoog in het vaandel worden gedragen. Elk huwelijksbloemwerk is uniek en wordt op voorhand uitvoerig besproken met het koppel of de planner om dit te laten passen bij de sfeer en het verhaal dat verteld moet worden. Floreer zorgt voor jouw bloemwerk van A tot Z, dat wil zeggen van bespreking tot afbraak na het huwelijk. Eva neemt graag tijd om te bekijken wat het voor jullie kan zijn!

Van bruidsboeket, boutonnières, .. tot aankleding van de ceremonie en bloemen voor de tafelaankleding of installatie voor een grote tent/zaal, alles kan besproken worden! Alles begint met een idee. Floreer verneemt graag jullie datum en locatie, een idee met enkele foto’s van de sfeer die je voor ogen hebt en mogelijks ook welke zaken er zeker niet mogen ontbreken op jullie dag. Vervolgens kan je een afspraak maken met hen om jullie eerste idee tot concrete offerte te brengen.

Bij Floreer kies je voor bloemen die met een duurzame gedachte ingekocht worden, er wordt onder andere gelet op duurzaamheidskeurmerk. Bovendien worden de bloemen verwerkt op een ecologisch verantwoorde manier en kies je bij Floreer ook voor bloemwerk waar enkel ecologisch verantwoorde technieken voor gebruikt worden.

Locatie

9840 De Pinte

Info

Website
https://www.floreer.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 472 47 14 47

Contacteer
Floreer