fbpx


Galleria Laurenzo

Bij Galleria Laurenzo vind je alles om jezelf helemaal klaar te maken voor de catwalk.

Ralph Lauren blaast bij ons een stijlvolle wind doorheen elk seizoen. Het less-is-more principe geldt meer dan ooit voor deze bon-chique, bon-genre. Polo Ralph Lauren creëert een eigentijdse American Lifestyle: easy-going en easy-wearing.

Met de jeanslijn van Emporio Armani en de urban-chique broeken van Baronio bieden we je het hele jaar door een greep uit het Italiaans raffinement.

Dankzij de mediterrane invloeden van het Franse label Façonnable heb je bovendien altijd een beetje het gevoel op reis te zijn. Ga je naar het strand? Neem dan een kijkje in onze trendy swim wear collectie van MC 2 Saint Barth.

Voor de koudere maanden kan je bij ons terecht voor de warme én luxueuze breiwerken in cashmere van Montagut, een unieke trui uit de collectie van de getalenteerde actrice Barbara Sarafian. Of wat denk je van een exclusieve jas van Canada Goose, Parajumpers of een Italiaanse gecentreerde mantel van Woolrich?

Kortom: bij Galleria Laurenzo vind je stijlvolle kledij voor smaakvolle mensen.

Ons gepassioneerd team kijkt er dan ook naar uit je te mogen verwelkomen in onze winkel te Gent om je al dat moois voor te stellen.

Locatie

Galleria Laurenzo
Henegouwenstraat 3
9000 Gent

Info

Website
https://www.gallerialaurenzo.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 9 233 38 88

Contacteer
Galleria Laurenzo