fbpx


Geestig Getrouwd

Welkom bij Geestig Getrouwd, de plek waar jullie een unieke en humorvolle trouwceremonie kunnen beleven! Onze naam zegt het eigenlijk al: wij willen dat jullie niet alleen getrouwd zijn, maar ook geestig getrouwd zijn! Wij – Joeri & Jonas – zijn twee goede vrienden die een passie hebben voor het creëren van onvergetelijke momenten en zien het huwelijk namelijk als het begin van een avontuurlijk en plezierig leven samen.

Een ceremonie moet hierop aansluiten en niet alleen voor de formaliteit zorgen. Daarom bieden wij een ceremonie aan die persoonlijk, interactief en met een vleugje humor is.

Met ons unieke concept willen wij ervoor zorgen dat jullie een huwelijk hebben dat niet alleen verbindt, maar ook vermaakt! ​Geen standaardteksten en gebruikelijke rituelen maar wel een ceremonie die volledig persoonlijk voor jullie uitgedacht wordt. We maken het sowieso romantisch, het is dan ook jullie dag vol liefde, maar reken met ons ook vooral op een (soms niet zo) subtiel laagje humor en interactie met de aanwezigen.

Locatie

Michel van Hammestraat 108
8310 Assebroek

Info

Website
https://www.geestiggetrouwd.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 476 33 24 78

Contacteer
Geestig Getrouwd