fbpx


Goudsmid Martine Oversteyns

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Ga zeker even langs bij Goudsmid Oversteyns voor uw trouwringen in Lommel. Onze trouwringen zijn stuk voor stuk gepersonaliseerde kunstwerkjes die uw unieke emotie in zich dragen.

Uitzonderlijke ringen met een verhaal

Koppels die binnenkort huwen hebben een eigen liefdesverhaal dat ze graag artistiek verwerkt zien in hun gepersonaliseerde trouwringen, want uw liefde is uniek. Met verrassende details, speelse accenten, een opvallende vormgeving of van een klassieke en stijlvolle eenvoud: wij werken steeds volgens uw wensen. Van wit, geel of rood goud of een combinatie tot afwerking met briljanten, het is allemaal mogelijk in ons atelier.

Alleen het beste voor u 

Martine Oversteyns staat zelf in voor het volledige juweelontwerp, van het versmelten en pletten tot het polijsten en de uiteindelijke verkoop. Onze klant kan steeds rekenen op een stralend resultaat. Het beste voor u, dat is wat we garanderen. Zijn er nog bepaalde vragen die u heeft over onze trouwringen? Dan adviseren wij u om vandaag nog contact op te nemen met Goudsmid Oversteyns in Lommel.

Locatie

Goudsmid Martine Oversteyns
Kempensestraat 36
3920 Lommel

Info

Website
https://www.goudsmidoversteyns.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 115 44 116

Contacteer
Goudsmid Martine Oversteyns