fbpx


person putting mascara to a woman wearing white top

Hair & More by Karine Uvijn

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar de perfecte look? Hair & More zal er alles aan doen om jouw wensen als bruid in vervulling te brengen en jou te laten stralen op jouw unieke dag. Bovendien levert Hair & More uniek werk onder het moto “Style is a way to say who you are without having to speak”.

Om de perfecte look te realiseren, nodigen we jou graag uit tot een kennismakingsgesprek, al dan niet online. Op die manier achterhalen we wat jouw specifieke wensen zijn aan de hand van jouw moodboard.

Je kan voor alles bij ons terecht, van de perfecte kleur en snit tot updo’s, extensions en opvulstukken die je ook kan huren. Hair & More werd dan ook al twee keer award winning coloriste en werd genomineerd in Gala en Avant-garde.

Proefsessie

Tijdens een proefsessie ga je samen met ons op zoek naar de look die jouw persoonlijkheid en de betere versie van jezelf sterk naar voren brengt. Dit alles in gedachten houdend van de locatie, het thema, de bloemen, jouw jurk, jouw toekomstige partner en zoveel meer. Alles is bespreekbaar. Het streven naar perfectie ligt dan ook aan de basis van jouw perfecte look voor jouw grote dag.

Niet enkel de bruid, maar ook de volledige suite kan bij Hair & More terecht.

Bovendien zorgen onze assistenten mee voor het vlotte verloop van jouw unieke dag.

Locatie

Stationstraat 23
8700 Tielt

Info

Website
https://www.hairandmore.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 477 83 83 40

Contacteer
Hair & More by Karine Uvijn