fbpx


Heidi Pascal Modeontwerpster

Heidi Pascal Modeontwerpster

Heidi’s passie is ontwerpen én op maat vervaardigen van uw mode! Meest in het oog springend zijn haar bruidsjurken, gevolgd door suite- en feestkledij. Verder focust ze op stijlvolle stukken perfect voor: business gelegenheden, stadskledij, recepties, kantoor, … tot dagelijkse mode. Bij Heidi Pascal ervaar je bij uitstek de one-stop-shop & personal care. Op jouw lijf geschreven én van Belgische bodem!

Persoonlijkheid & Exclusiviteit

Ik ben altijd fier als iemand de weg naar mijn fashion atelier vindt: klanten willen tegenwoordig meer persoonlijkheid en exclusiviteit in hun keuze en ontdekken dat unieke op maat creaties hier het perfecte antwoord op zijn! Ik ben nog eens zo trots dat ze blij waren om die keuze gemaakt te hebben,
dat hun verschijning op het feest een succes was en alles naar wens was. Daarvoor haal ik telkens het beste naar boven.

Statement

Uw persoon maakt de kleren! Een persoonlijke creatie die perfect aanvoelt doet stralen én geeft rust en zelfvertrouwen. Dat wordt gesmaakt door mijn klanten. Zo til je uw fashion statement naar een hoger niveau.

Bruid & Bruidegom – Suite & Bruidskinderen

Daar Heidi Pascal perfect ontwerpt voor zowel bruid als bruidegom komt daar het grote voordeel bij
dat de ontwerpen aansluiting kunnen vinden bij elkaar. Zo vullen ze elkaar aan en komen meer als geheel naar voor! De mogelijkheden die geboden worden bij de bruid en bruidegom vallen natuurlijk
evengoed erg in de smaak bij de suite en de bruidskinderen! Gaande van klassiek tot apart, het modeatelier van Heidi Pascal is the place to be voor uw fashion wens!

Locatie

Heidi Pascal Modeontwerpster
Capucienenstraat 61
8900 Ieper

Info

Website
https://www.heidipascal.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 57 21 65 91

Contacteer
Heidi Pascal Modeontwerpster