fbpx


Huur een Photobooth

Huur een Photobooth” is gespecialiseerd in het verhuren van photobooths.

Een photobooth ook wel fotohok genoemd is de kers op de taart voor uw event, huwelijk, feest, enz. Geen in elkaar geknutseld fotohok, maar een professionele en mooie photobooth! Wanneer u kiest voor het fotohok hoeft u zich geen zorgen te maken over de achtergrond van de foto’s, er hangt immers steeds een wit, rood of lichtblauw doek in het fotohok, de kleur van dit doek kan gekozen worden door uzelf.

Uw gasten kiezen voor een foto of een korte videoboodschap! Wanneer ze voor een foto kiezen, krijgen ze meteen een gepersonaliseerde fotostrip mee.

Hiermee houden ze een leuk en onvergetelijk souvenir van uw feest! Hebt u geen nood aan een volledig hok? Dan is ons fotozuil de oplossing!

De functionaliteiten zijn dezelfde als die van onze photobooth. De fotozuil neemt echter minder plaats in en is veel sneller opgesteld waardoor we deze goedkoper kunnen aanbieden dan de photobooth. Een ander voordeel is dat je met de fotozuil makkelijker met een grote groep kan poseren. Je wordt namelijk niet beperkt door de grootte van het hok. Wij beschikken over twee versies, onze Fotozuil RETRO en onze Fotozuil MODERN.

Onze fotozuil RETRO beschikt over een studioflits voor perfect belichte foto’s, klanten/ gasten die een flits als storend ervaren kunnen kiezen voor onze fotozuil MODERN, deze beschikt over een krachtige LED ringlamp van 4500 lumen die ook zorgt voor perfect belichte foto’s. Al onze toestellen zijn uitgerust met professionele CANON camera’s met 18-55 mm lens!

Wij hanteren een ALL IN FORMULE inclusief leveren, plaatsen, testen, daags nadien ophalen. Wij spreken zelf af met de feestzaal voor levering en ophaling. U hoeft zich geen zorgen te maken over aantal foto afdrukken aangezien deze ONBEPERKT inbegrepen zijn. Alle foto’s en eventueel ook video’s worden na het feest digitaal overgemaakt aan de host.

Wij bieden de volgende optie’s aan: GREEN SCREEN (kies zelf de achtergrond van jouw foto’s +€50), VIDEO (laat uw gasten een korte boodschap inspreken +€50), E-MAIL: laat uw gasten hun foto’s doormailen naar hun mail adres (+€35, WIFI vereist), FACEBOOK: laat uw gasten hun foto’s onmiddellijk delen op Facebook of laat de foto’s automatisch uploaden in een map op uw persoonlijk Facebook account (+€35, WIFI vereist), TWITTER (+€35, WIFI vereist), SMS (+€35).

Locatie

Hernof 10
9400 Ninove

Info

Website
https://www.huureenphotobooth.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 474 78 61 07

Contacteer
Huur een Photobooth