fbpx


Ik Film Je!

Eddy Wittevrongel is videograaf van en voor koppels die hun trouwdag nog ontelbare keren willen herbeleven via een huwelijksfilm.

Je houdt van een goed persoonlijk contact met je videograaf maar wil zijn aanwezigheid op jullie huwelijksdag nauwelijks opmerken? Je wil een professioneel resultaat met een creatieve invalshoek van iemand die up-to-date is? Zo weinig mogelijk het natuurlijke verloop van de dag onderbreken en een minimale aanwezigheid is het motto van Ik Film Je.

Op vele momenten is Eddy “een vlieg op de muur” en als het ware één van de gasten. En ja, een vleugje humor is nooit ver weg.Tijdens het filmen en in zijn montages gaat veel aandacht naar audio en dit zowel van het gesproken woord als van de live muziek. 

Jullie ceremonie wordt multi-camera gefilmd en de audio van sprekers en zangers professioneel opgenomen met aangepaste microfoons. Ongeacht de formule die gekozen wordt is je trouwdocumentaire altijd inbegrepen en jullie krijgen alle beeldmateriaal van de volledige huwelijksdag chronologisch.

Voor iedereen een passende keuze!

Locatie

Ik Film Je!
Bruggestraat 5
8755 Ruiselede

Info

Website
https://www.ikfilmje.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 473 37 02 99

Contacteer
Ik Film Je!