fbpx


Instant Fotobox

Instant Fotobox verhuurt verschillende types photobooths voor elk feest. Wij hebben types fotoboxen voor elk budget. Op onze website kan u alle tarieven en modellen vinden. Onze missie is “We love to make you smile“, wat onze vele tevreden klanten reviews bevestigen.

Dus fun en plezier op je feest is gegarandeerd. Ook de nodige achtergronden of props voor op de foto kunnen we voorzien. Wij maken steeds een uniek ontwerp van de fotoprints op maat. De fotoboxen kan je corona proof veilig gebruiken door middel van een voetdrukknop of een QR code.

Ook het sharen, delen van je digitale foto kan perfect. We hebben verschillende professionele fotografen in dienst die steeds de fotoboxen komen installeren en technisch perfect instellen volgens de lichtomstandigheden. Naast photobooths hebben we ook fotohokjes voor binnen. Ook beschikken we over een buiten shelter 4×4 meter tent om een fotobox in te plaatsen op events en huwelijksfeesten. Onze professionele fotoboxen hebben een hoge resolutie camera voor degelijke resultaten.

Locatie

Molenkouterstraat 19
9910 Aalter

Info

Website
https://www.instant-fotobox.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 472 62 22 43
+32 475 70 09 09

Contacteer
Instant Fotobox