fbpx


person putting mascara to a woman wearing white top

Instituut Isabelle Baus

Make Up is the finishing touch, the final accessory.

Marc Jacobs

Het is belangrijk dat jouw look een geheel vormt. Dat je steeds jezelf blijft, en je goed voelt met de make up die je draagt. Het is jouw dag om te stralen! Ik help je graag met de look te geven die volledig afgestemd is aan jouw wensen zodat je steeds jezelf blijft.

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we samen je wensen, wat je wil, wat je mooi vindt om zo tot een mooi geheel te komen. Zodat jouw look jouw mooiste gelaatstrekken naar voren doet komen, en dat jouw kleed, stijl, kapsel alles samen het geheel vormt voor die ‘Picture Perfect’.

Ik ontneem jou de stress van het klaarmaken in de ochtend. Zodat je helemaal relax aan de dag kan starten. Wil jij jouw mama, zus, schoonzus en getuige ook bij deze beleving? Dan worden ze mee ondergedompeld in rust zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en jou kunnen begeleiden naar het altaar. En geen zorgen, all eyes on you.

Ben jij iemand die ’s avonds graag een ander kapsel wenst, of een zwaardere ooglook? Dan ben ik bereid om ’s avonds langs te komen om die wensen te doen uitkomen. Op dat moment kan jij dan ook heel even genieten van een beetje rust, en kan je je voeten even laten rusten zodat ze helemaal klaar zijn voor de openingsdans van jouw Party!

Een trouwfeest plannen brengt de nodige stress met zich mee, daarom bied ik ook pakketten aan voor een hele beleving. Op die manier kan jij tot rust komen in aanloop naar de grote dag. Pakketten kunnen volledig afgestemd worden op maat van jouw wensen.

Contacteer me vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek en een offerte op maat.

Liefs,
Isabelle ♡

Locatie

Volksstraat 37
3590 Diepenbeek

Info

Website
https://www.isabellebaus.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 494 79 13 78

Contacteer
Instituut Isabelle Baus