fbpx


Ipon-Fotografie

Trouwen doe je met IPON!

Op zoek naar een huwelijksfotograaf? Wij zijn Ingeborg en Pol en beiden gediplomeerd fotograaf. Onze specialisatie is huwelijksfotografie en portretfotografie. Door middel van onze jarenlange ervaring vertellen we met onze fotografie jouw verhaal. Vertel ons uw droom en wij zullen er met al onze kennis iets moois van maken.

Wij doen al onze opnames zelf en zijn met twee op jullie dag. Daardoor komen jullie niet voor verrassingen te staan. Jullie persoonlijke wensen vinden wij zeer belangrijk! Aarzel dan ook niet om dit ons mee te geven.

In onze huwelijksreportages zit steeds een album inbegrepen. Daardoor willen we bewijzen dat huwelijksalbums ver van oubollig zijn! Onze fotoreportages zijn trendy, sexy en stralen creativiteit uit. De perfecte foto’s voor jouw onvergetelijke huwelijksdag!

Een huwelijksfotograaf kies je natuurlijk niet lukraak. Ten eerste moet een klik met de fotograaf. Om te testen of er een klik is, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze winkel. Zoals gezegd zijn wij ervan overtuigd dat die klik dé sleutel is tot succesvolle foto’s. Onze persoonlijke aanpak, onze jarenlange knowhow én mooie foto’s daarbovenop: de reden waarom mensen voor ons kiezen!

Ipon maakt het verschil.

Zin in meer?
Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Locatie

Ipon-Fotografie
Staatsbaan 28/0-01
9991 Maldegem

Info

Website
https://www.ipon.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 50 71 03 24

Contacteer
Ipon-Fotografie