fbpx


Jasmine Travel & Events

Subhadra koos voor een uniek reisconcept en heeft een zeer uitgesproken visie wat luxe reizen omvat.

Als bestemmingsspecialist koos ik er bewust voor om slechts een aantal bestemmingen aan te bieden zodat ik mij ook écht kan specialiseren met een doorgedreven focus.

100% fan van de Malediven

Ja, ik durf het toegeven. De Malediven zijn voor mij één van mijn persoonlijke favoriete bestemmingen. Ik heb het geluk gehad om er zelf al een aantal keren naartoe te mogen reizen en zal dat uiteraard ook blijven doen in de toekomst. Op die manier test ik uiteraard zelf hotels uit én adviseer ik jullie vanuit mijn eigen kennis en expertise. Uiteraard begeleid ik jullie graag met al jullie vragen voor jullie droomhuwelijksreizen.

Unieke huwelijksreizen op maat

Ik heb nog nooit 2x dezelfde reis georganiseerd net omdat ik geloof dat elke reiziger uniek is én andere wensen heeft. Het is een bewuste keuze om alleen maatwerk aan te bieden, dat maakt het voor mij bijzonder boeiend maar de focus ligt uiteraard op het feit dat ik voor jullie een droomreis ontwerp.

Persoonlijke aanpak voor luxe huwelijksreizen

Niet alleen voor het ontwerpen op maat van unieke luxe huwelijksreizen kozen we voor een persoonlijke aanpak. Ook op de bestemmingen waar we mee samenwerkten bouwden we de voorbije jaren een sterk netwerk uit. Wat uiteraard een extra troef is én bijdraagt tot de beleving voor onze reizigers tijdens hun droom huwelijksreis.

Luxueuze honeymoonbestemming

De Malediven zijn sowieso één van de top bestemmingen in ons aanbod. Daarnaast bieden we ook luxe huwelijksreizen op maat aan naar :

  • India
  • Emiraten
  • Indonesië

Maar ook Sri Lanka, Mauritius, de Seychellen en Oman zijn in ons aanbod terug te vinden voor luxe huwelijksreizen.

Bij Subhadra kan je steeds terecht na afspraak

Locatie

Kriekerij 11
9900 Eeklo

Info

Website
https://www.jasminetravel-events.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 9 336 68 40

Contacteer
Jasmine Travel & Events