fbpx


JM Catering

Your secret ingredient.

Gastronomie gaat bij J&M Catering verder dan het creëren van lekker eten. Elke dag opnieuw zet deze cateraar met een team van 85 gedreven medewerkers totaalbelevingen neer die tot in de puntjes werden uitgewerkt.
Dankzij jarenlange ervaring in de evenementenwereld garandeert J&M Catering een professionele aanpak waarbij ze voor elke opdracht absolute perfectie nastreven.

Een geslaagd feest is een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid. Voor J&M is een feest pas geslaagd wanneer jij en je gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd. Uitgepuurde smaken en een uitzinnige decoratie bieden jou en je gasten een onvergetelijke totaalbeleving. Dàt is je geheime ingrediënt.

J&M is een sterke eventcateraar die out of the box denkt. Authenticiteit en innovatie gaan hand in hand, waarbij elk budget zijn prestige heeft. Open communicatie tussen jullie en hun team staat daarbij centraal. Tijdens een eerste gesprek zoekt J&M naar een optimale formule die jullie wensen en hun kwaliteit combineert. Op korte termijn wordt een voorstel gedaan dat volledig beantwoordt aan jullie behoeften en verwachtingen. Elke keer opnieuw bewijzen ze zichzelf als één van de belangrijke spelers van de cateringmarkt.

Formules

Bij voorkeur bereiden hun chefs hun gerechten in het bijzijn van jouw genodigden. J&M’s moderne en interactieve manier van koken mag nu eenmaal gezien worden! Je kan hen daarnaast zowat alle formules vragen. Walking dinner, sitting dinner, buffet, sharing plates, receptie, tapas, sweets,… alles is mogelijk! Het eigen inhouse personeel zorgt voor vlotte bediening, bemande buffetten en présence en elegantie door aangepaste kledij.

Locatie

JM Catering
Boomsesteenweg 28
2627 Schelle

Info

Website
https://www.jmcatering.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 3 877 88 10

Contacteer
JM Catering