fbpx


person holding copper rings during daytime

Juwelier Christiaan Van Bignoot

Trouwringen die écht bij jullie passen…

Jullie kiezen voor elkaar. Gefeliciteerd, we wensen je een fantastische huwelijksdag! Christiaan Van Bignoot, jouw juwelier aan huis, helpt jullie graag in de zoektocht naar de perfecte trouwringen.Twee ringen die bij elkaar passen, die helemaal bij jullie passen en die jullie keuze voor elkaar bezegelen.

Bij Christiaan Van Bignoot vind je trouwringen in elke stijl en prijsklasse. Kiezen jullie ringen uit één van de collecties of gaat jullie voorkeur uit naar een eigen uniek ontwerp?

Locatie: Christiaan komt tot bij jou.

Jullie trouwringen zijn belangrijk en zullen jullie levenslang herinneren aan deze unieke dag. Dus neem de tijd en laat jullie stap voor stap begeleiden.

Christiaan komt graag in alle rust bij jullie thuis langs of we ontmoeten elkaar op een fijne locatie dicht bij jouw woonplaats. We nemen er graag de tijd voor. Je hoeft geen verlof te nemen, je hoeft geen parking te zoeken. Wij nemen veel praktische issues voor je weg en jij  kiest waar en wanneer. Ook tijdens het weekend of na de kantooruren, op zon en feestdagen.

Jouw eerste vragen kunnen zelfs perfect via WhatsApp, telefoon (0478 641 113) en/of mail ([email protected]), geen drempel meer om een juwelierszaak binnen te stappen. Christiaan is elke dag vlot en eenvoudig bereikbaar van 9-21u, tijdens de week en in het weekend. Ook op zon- en feestdagen.

Heb je een dringende vraag? Aarzel niet Christiaan te contacteren. Snelheid en flexibiliteit zijn onze troeven. Neem alvast een kijkje op onze website www.christiaanvanbignoot.com

Tot snel?

TIP: Verras je partner met een afspraak aan huis voor het kiezen van jullie trouwringen.

 

Info

Website
https://www.christiaanvanbignoot.com/trouwringen?utm_source=partners&utm_medium=affiliate&utm_campaign=trendytrouwen

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 478 64 11 13

Contacteer
Juwelier Christiaan Van Bignoot