fbpx


Juwelier aan huis, Christiaan Van Bignoot

Bijzondere trouwringen voor een onvergetelijke dag

Komt de mooiste dag van jullie leven eraan? De dag waarop jullie de liefde voor mekaar echt officieel maken? Vanaf die dag zal een ring aan iedereen laten zien dat jullie voor mekaar hebben gekozen.

Maar hoe kies je nu de juiste paar trouwringen? Hoe begin je daaraan? Wat voor het leven is, daar wil je bewust voor kiezen. Jullie tijd nemen en in alle rust bekijken wat voor jullie het beste past.

Daar kom ik graag voor langs. Vooraf bellen we al even zodat ik goed kan inschatten wat jullie smaak is, wat jullie budget is, en wat jullie zo bijzonder en uniek maakt. Je kan me vooraf ook al wat ideetjes toesturen. Ringen die je mogelijk al ergens hebt gezien, eender waar.

Ik kom bij jullie langs met een breed aanbod dat volledig in lijn ligt met jullie wensen. Als je wil, kan je er wel driehonderd passen. En mocht er keuzestress zijn, dan help ik jullie uiteraard graag om een gerichte keuze te maken. Niets hoeft overhaast. Er staat niemand in de rij te wachten achter jullie. We bespreken alles bij jullie thuis, rustig, wanneer er tijd is. Op een plek waar jullie op jullie gemak zijn. We bespreken ook de gravure, de timing en meer.

We werken op maat… van jullie. Om er zo een bijzondere dag van te maken. Willen jullie een volledig eigen ontwerp, dan kan ook dat.
Eens de trouwringen klaar zijn, bezorg ik je die zo snel mogelijk persoonlijk. En vinden jullie toch niet wat bij jullie past, dan blijft het bij een bezoek. Zonder kosten.

Zolang jullie maar de juiste ringen over mekaars vinger kunnen schuiven. Op die ene, zo bijzondere dag.

Info

Website
https://www.christiaanvanbignoot.com/trouwringen/?utm_source=google&utm_medium=ppc&utm_campaign=TrendyTrouwen&utm_id=Trendy+Trouwen&utm_term=Trouwringen

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 478 64 11 13

Contacteer
Juwelier aan huis, Christiaan Van Bignoot