fbpx


Juwelier Eversen 

U gaat trouwen
Eeuwige liefde voor trouwringen

Het vervaardigen van trouwringen is dé specialiteit van Juwelier Eversen. Met jaren ervaring en vakkennis begeleidt Eversen u in de brede keuze aan verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Het uitkiezen van trouwringen kan op afspraak tijdens of na de openingsuren. Zo bent u zeker van voldoende tijd en privacy om deze belangrijke keuze te maken. Het graveren van uw namen en huwelijksdatum is bij gouden trouwringen steeds in de vervaardiging inbegrepen.

Trouwringen van gerenommeerde merken en originele creaties

Juwelier Eversen beschikt over een uitgebreid assortiment aan verlovingsringen, trouwringen en bruidsjuwelen van gerenommeerde topmerken. Deze juwelen kunnen aangepast worden tot ze perfect aan uw wens voldoen. U kan bij Eversen eveneens terecht voor het ontwerpen en creëren van unieke verlovings- en trouwringen. Deze heel persoonlijke juwelen kunnen vervaardigd worden op basis van een idee, een foto, voorbeelden van bestaande ringen of zelfs op basis van de stijl van uw trouwoutfit.

Gaat u voor een unieke creatie? Woon dan het smelten en smeden van uw ringen bij in ons atelier. Het is zonder twijfel een bijzonder gebeuren om uw trouwringen van vloeibaar goud tot schitterende juwelen te zien groeien!

Locatie

Juwelier Eversen 
Astridlaan 8
8310 Assebroek

Info

Website
https://www.juweliereversen.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 50 35 33 40

Contacteer
Juwelier Eversen