fbpx


Kasteel Blauwhuis

Dit avontuur wordt gestart met een uitgebreide rondleiding waar alle mogelijkheden worden toegelicht. Het kasteel heeft zes ruimtes ter beschikking op het gelijkvloers, wat zorgt voor heel wat diversiteit. Elke ruimte is een nieuwe ontdekking voor uw gasten en deze vullen we graag in, in samenspraak met u.

Het koetshuis beschikt over een ruime beneden -en eerste verdieping. Het beste van beide werelden ontstaat bij een combinatie van het koetshuis en het kasteel. Het bijzondere contrast tussen het historische en het moderne zorgt voor een hoogstaande beleving.

Een huwelijk is één van de belangrijkste dagen in uw leven en daarom is het belangrijk dat alles wordt afgestemd en verloopt naar wens. Om hiervoor te zorgen voorzien we in-house wedding planning om u te begeleiden doorheen heel het proces. Laat uw dromen werkelijkheid worden en laat ons u ten rade staan voor al uw vragen.

Naast huwelijken zijn er nog een tal van belangrijke dagen die moeten gevierd worden! Variërend van verjaardagen, communiefeesten, tuinfeesten… Hiervoor is onze locatie eveneens het ideale decor.

Locatie

Kasteelwijk 3
8870 Izegem

Info

Website
https://www.blauwhuis.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 51 49 10 01
+32 492 60 82 87

Contacteer
Kasteel Blauwhuis