fbpx


Kent Men & Style

De Kostuumkamer is gevestigd op de eerste etage van onze one-stop-shop voor mannen. De naam zegt het al, op deze afdeling waan je je in de wereld van de maatpakken.

Als toekomstig bruidegom kun je hier zeker terecht. Wij zorgen dat je trouwpak naadloos aansluit bij je persoonlijkheid, je smaak én de bruidsjurk of de trouwoutfit van je partner.

Draag je geregeld een kostuum als werkkleding, voor een zakelijk diner, een business meeting met klanten of een sollicitatiegesprek? We houden rekening met allerlei wensen. Een maatpak met wat meer stretch bijvoorbeeld, voor mannen die veel onderweg zijn, kilometers maken in de auto of juist veelal zittend werk doen. Een chique smoking met een personal touch voor een galadiner of een tweedelig of driedelig kostuum dat voldoet aan de dresscode van het bedrijf waarvoor je werkt.

Wij hebben ons de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in maatwerk. Met een keuze uit driehonderd verschillende stoffen, tientallen knopen en voeringen en een ruim assortiment aan accessoires (schoenen, ceinturen, strikjes, dassen, bretels en hemden), is er voor elk wat wils. Het eindproduct is een uniek kostuum, op je lijf gesneden en slechts in één maat verkrijgbaar: de jouwe!

Locatie

Kent Men & Style
Brouwerijstraat 7
4501 CM Oostburg

Info

Website
https://www.kentmenstyle.nl

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 117 45 22 13

Contacteer
Kent Men & Style