fbpx


Klikchick Fotografie

Hey, ik ben Naomi van Klikchick Fotografie. Ik ben een open boek en ik geloof sterk in de kracht van mijn dromen! Mijn ondernemersverhaal start in 2019 toen een familielid me zei dat ik meer moest doen met mijn fotografietalent. En ze had gelijk want ik krijg als fotografe energie en voldoening voor, tijdens en na het vastleggen van pure emotie in al haar diversiteit. Ik maak liefdevolle huwelijks- en portretfoto’s met als doel om tastbare herinneringen voor eeuwig te kunnen koesteren. De centrale boodschap die ik wil overbrengen in mijn beelden is #liefdeisliefde.

Ik hou zowel van spontane als van geposeerde foto’s. Tijdens een fotoshoot ga ik samen met mijn oog voor detail op zoek naar de perfecte mix van die twee. Bij het bewerken van een fotoreeks maak ik zowel gebruik van kleur als van zwart/wit.

Ik breng graag de meest bijzondere dag in jullie leven in beeld. Want jullie huwelijksdag mag niet onopgemerkt voorbij gaan! Uitgebreid vieren met alles erop en eraan? Of eerder een korte borrel in intieme kring? Of trouwen jullie in het buitenland? Mijn pakketten bieden talrijke mogelijkheden, afgestemd op jullie noden. Uiteraard bespreken we dit altijd tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn ideale klant? Een koppel dat tijdens het shooten net doet alsof ik niet in de buurt ben, dat belang hecht aan waardevolle fotomomenten en waarvoor het ook al eens niet té serieus mag zijn (lees: kunnen lachen om mijn flauwe mopjes).

Bekijk dus zeker mijn website of social media om te zien of ’t klikt met die Klikchick!

Locatie

Klikchick Fotografie
Klein Hagelkruis 79
2180 Ekeren

Info

Website
https://www.klikchick.be/

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 496 97 57 07

Contacteer
Klikchick Fotografie