fbpx


La Brugeoise

La Brugeoise is een unieke en trendy feest- en eventlocatie. De locatie wordt steeds volledig ter beschikking gesteld en is strategisch gelegen aan het station van Brugge, tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum. Deze erfgoedparel van begin 1900 heeft een unieke uitstraling voor uw feest.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche is dit historische pand volledig uitgerust met een doordachte en zeer uitgebreide technische infrastructuur. Op basis van uw huwelijksconcept en programma wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

De lounge area ‘parterre’ is meer dan 1000 m² groot. Perfect om uw gasten te ontvangen met een receptie. De turbinezaal op het open verdiep telt 800 m². Deze unieke ruimte leent zich uitstekend voor het diner en het dansfeest.  En de backstage tot slot 750 m² telt met onder andere 4 uitgeruste backstages, ruimte voor productie, een aparte ingang en uitgeruste ruimtes voor voor cateraars, productie en dj’s en bands.

Temidden de groene omgeving biedt onze aangelegde parking plaats voor 400 wagens. De perfecte sfeer, toegankelijkheid en het uniek historisch karakter zijn de perfecte ingrediënten voor een fantastisch feest!

We heten u alvast van harte welkom.

La Brugeoise: event venue since 1912, maar steeds anders.

Locatie

Vaartdijkstraat 7
8200 Brugge

Info

Website
https://www.labrugeoise.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 51 58 10 10

Contacteer
La Brugeoise