fbpx


Landhuis Molenhof

Op een zonnige zomerse namiddag rijden we door het betoverende Heuvelland richting Westouter. Op het topje van de rode berg nemen we halt en onmiddellijk overvalt ons de rust samen met de adembenemende vergezichten. Midden in het prachtige natuurdomein treffen we een sfeervolle en romantische feestzaal: Landhuis Molenhof, de hotspot voor een stijlvol en elegant feest.

Gastvrouw Cindy en chef Joris ontvangen ons met een spontaan en vriendelijk gebaar. We voelen ons meteen welkom. Ze nemen ons mee naar de feestzaal Crystal Waters waar er plaats is voor 200 genodigden. Ons oog valt meteen op de 5 imposante luchters en de decoratie waarbij de hoofdtoon zwart-wit is. Deze toetsen zorgen voor een warme, eigentijdse en trendy sfeer. Het contrast tussen oud en nieuw geven aan deze charmante feestzaal een originele en gezellige dimensie. Er is ook een afzonderlijke zaal, tuin en terras voor de recepties.

Bij Landhuis Molenhof kunt u terecht voor huwelijksfeesten, huwelijksverjaardagen, luxury babyborrels, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten. Op de agenda staan ook tal van thema avonden zoals Brasserie Romantique, galabal, moorddiner. De troeven van deze feestzaal zijn de jaren lange ervaring, een (h)eerlijke keuken met eigentijdse toets, een persoonlijke aanpak, gezelligheid, gemoedelijkheid en natuurlijk de unieke charmante feestzaal. Vandaar de slogan: Uw feest onze passie

Locatie

Lijstermolendreef 4
8954 Westouter

Info

Website
https://www.molenhof.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 57 44 44 77

Contacteer
Landhuis Molenhof