fbpx


Lesage Bridal

Stap binnen in onze gezellige bruidszaak te Mechelen en laat je dromen van de perfecte bruiloft werkelijkheid worden.

Onze bruidszaak is niet zomaar een winkel; het is een plek waar liefde, elegantie en stijl samenkomen. Hier vind je een uitgebreide selectie van trouwjurken die variëren van klassiek en tijdloos tot modern en gedurfd. Ons deskundige team, met reeds drie generaties ervaring van bruidsstylisten staat klaar om je te helpen bij het vinden van de trouwjurk die perfect bij je past en je persoonlijke stijl weerspiegelt.

We begrijpen dat elk detail van je bruiloft belangrijk is, en daarom bieden we niet alleen trouwjurken, maar ook een assortiment accessoires, van sluier tot sieraden, om je look te vervolmaken. Onze kleermakers zorgen ervoor dat je jurk als gegoten zit, zodat je kunt stralen op je grote dag.

Bij onze bruidszaak draait het niet alleen om de jurk. We bieden een warme en gastvrije omgeving waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring. We nemen graag de tijd om naar je wensen te luisteren en je te ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke beslissing.

Of je nu op zoek bent naar een romantische trouwjurk, een moderne en gestroomlijnde creatie of een bohemien-chique stijl, onze bruidszaak heeft iets voor elke bruid. We zijn er trots op deel uit te maken van je trouwplannen en kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de trouwjurk van je dromen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je er stralend uitziet en je zelfverzekerd voelt tijdens jullie huwelijksdag, klaar om het volgende hoofdstuk van je liefdesverhaal te beginnen.

Locatie

Onze-Lieve-Vrouwestraat 86
2800 Mechelen

Info

Website
http://www.lesagebridal.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 15 43 39 66

Contacteer
Lesage Bridal